Despre mine

Мă cheamă Andrei Tankulevici (Tank). Eu locuiesc și lucrez în Chișinău, Republica Moldova.

Am fost implicat în design grafic pentru mai mult de 20 de ani. În această perioadă am câștigat experiență în multe domenii de proiectare.

Am lucrat pentru un periodic, în o companie de publicitate outdoor, și în o agenție de publicitate. Am realizat proiecte de interioare comerciale și rezidențiale, mobilier, ambalaje, standuri expoziționale, produse tipografice și suveniruri. De multe ori am făcut logo-uri și identitate corporativă, numire, filosofii și misiuni dezvoltate.

Am experiență în proiectarea site-urilor web și marketing digital, scrierea de scripturi și filmarea reclamelor, editarea videoclipurilor și aplicarea graficii, animației și sunetului pentru clipurile finale. Am lucrat ca designer, director de artă, director de brand și director de marketing.

Am completat o mulțime de sarcini pentru multe companii bine-cunoscute ]n Moldova includ Pizza Celentano, Conect, Andy ' s Pizza, Xenon, La Placinte, Darwin, Magia Luminii, Tucano Coffee, Blindoff, Oliva, Hellen, Viorica Cosmetic, Lider, Termopane.md, Pizza Panifico, Orizont Construct, etc.

Cu ce vă pot ajuta? Poate fi ceva de la branding, marketing sau design. Pot să dau sfaturi, să scriu o sarcină tehnică sau să lucrez singur. Mai presus de toate, îmi place să creez branduri. Începând cu filozofia și valorile companiei, apoi logo-ul și stilul, mai de parte, în cadrul celor deja create, machete ale tuturor punctelor de contact, interioare și mobilier, uniforme și chiar procese specifice de afaceri, canale de promovare, plan de marketing etc.

Fiecare proiect specific este discutat separat, atât în ceea ce privește calendarul, cât și costul. Puteți să mă contactați folosind link-urile din partea de jos a site-ului.

Vă mulțumesc pentru interesul în portofoliul meu.